Polis MEMURUYMUŞ. Ne memuru arkadaş! Toplu sözleşme temsilcileri bile yok

Polis MEMURUYMUŞ. Ne memuru arkadaş! Toplu sözleşme temsilcileri bile yok
1 Ağustosta kamu toplu sözleşme süreci başlıyor ancak emniyet personelini temsil edecek sendika olmayacağı için mağduriyetleri için çözüm üretilemeyecek

"- Resmi tatil günleri ve dini bayramlarda çalışır herhangi bir fazla mesai ücreti almaz. Diğer memurlar resmi tatil günleri ve dini bayramlarda senelik izinleri kadar ekstra izinler yapar.

- Zorunlu tayinler görür,meslek hayatı boyunca en az 3-4 defa evini taşır, düzenini değiştirir.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

- Aylık çalışma saati en az 240 saat vardiyalı. Ve istirahatli günleri izin yerine geçer. Geceden çıkışlarda ya kurslara giderler ya da mahkemeleri varsa duruşmalara giderler. Ayrıca belki geceden çıkışlarda 12/12'ye dönülür ek görevlere giderler ücret almazlar.

- Gece çalıştıklarında gece çalışma ücreti almazlar.

- 160 saat üzeri fazla mesai ücreti almazlar.
İzinleri sürekli kapanır.

-Yasal senelik izinlerini bile çoğu zaman mazeret bildirerek dilekçe ile kullanır.

- Görevini yerine getirirken Toplumun her kesimi ile karşı karşıya gelir ve sürekli KÖTÜ İNSAN, KÖTÜ POLİS profili görür,olaylarda sürekli günah keçisi POLİS ilan edilir. Ama kimseler bilmez ki POLİSLERİN zor kullanma,silah kullanmanın hukuki boyutunu. Bu ülkede bilip bilmeden her türlü haksızlık karşısında sürekli Polisler suçlanır, günah keçisi ilan edilir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Polislerin AİLESİ ve SEVDİKLERİYLE geçireceği zamanlar artmalı. Polislerimiz sosyal olmalı. Çalışma saatleri, özlük ve mali hakları AVRUPA standartlarında olmalı. Siz sorumlu yöneticiler,idareciler Polislerimize Afrika standartlarında özlük ve mali hakları veriyorsunuz ama AVRUPA ve AMERİKA standartlarında Polislik bekliyorsunuz. Bu tezat değil mi ? 

Polislerimiz erken yaşta kalp krizleri ve kalıcı sağlık sorunları nedeniyle hayata veda ediyor. Artık bu gerçekleri görün. Bir insana dengesini kaybettirdikten sonra normal olmasını bekleyemezsiniz. Çünkü neden sürekli çalışma saatleri değişiyor !"

gazetememur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum