Tek seferde 25 bin TL promosyon anlaşması

Tek seferde 25 bin TL promosyon anlaşması
TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş.’de Maaş Promosyonu onaylandı. TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Maaş Promosyonu İhalesi, komisyon tarafından onaylandı. Vakıfbank, tüm personelin hesaplarına 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında 25.000 TL yatıracak.

İhale komisyonu, 2. İhalede Vakfıfbank’ın verdiği 25.000 TL’lik teklifini onaylayarak imzaladı. İhale sonucu, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük tarafından da onaylanıp imzalandı. Vakıfbank, 15-20 Ocak 2023 tarihleri arasında tüm personelin hesaplarına 25.000 TL yatıracak.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bilindiği üzere, TCDD tarafından maaş promosyonu ihalesi açılmış ve 9 Kasım 2022 tarihinde yapılan ihalede en yüksek teklifi veren İş Bankasının 21.000 TL’lik teklifi ihale komisyonu tarafından düşük bulunmuş ve Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan’ın da ihale sonrası, “oluşan rakamın kabul edilemeyeceğini” ifade etmesinin ardından ihale iptal edilmişti.

TCDD Tarafından açılan 2. İhale ise 8 Aralık’ta yapılmış ve TCDD Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş, TCDD Muhasebe ve Finansman Dairesi Başkanı Ahmet Tunç ve Genel Yetkili Sendika Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan’ın komisyon üyesi olarak ve Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası BTS Genel Başkanı Murat Oral ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in de gözlemci olarak katıldığı ihalede 5 banka arasında en yüksek teklifi 25.000 TL ile Vakıfbank vermiş ve ihale komisyonunun değerlendirmesine sunulmuştu.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.