SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi!

SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi!
Kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi geldi!

Öğretmen 2024 atama takvimi belli oldu mu? Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde medya mensupları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı öğretmen atamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan, "Öğretmen ataması söz konusu mu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'öğretmen atamaları'na dair açıklamasının ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan öğretmen atamalarına yönelik şu açıklama geldi.

"68 Bin Öğretmen Ataması" diye uzun süredir sesini duyurmaya çalışan meslektaşlarımız duyulmalı. #Öğretmen atama sayısı belirlenirken; emekli olan sayısı, bütçe disiplini gibi kısıtlayıcı gerekçeler öne sürülmemeli, ücretli öğretmenle kapatılmaya çalışılan gerçek ihtiyaç görülmelidir.

Unutulmamalı ki, eğitimden tasarruf olmaz. Her çocuğun hayatı özeldir ve hiç bir çocuğun yedeği yoktur. Her zaman eğitimi önceleyen hükümet, gerçek ihtiyacı karşılayacak kadar öğretmen atamasını da öncelemelidir. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum