Bakanlık yeni açıkladı! KPSS ile 1500 kadrolu memur alınacak

Bakanlık yeni açıkladı! KPSS ile 1500 kadrolu memur alınacak
2023 yılı içerisinde memur alım haberi bekleyenlere müjde Ticaret Bakanlığından geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada 1500 memur alımı yapılacağı duyuruldu.

1500 memur alımı için son dakika açıklaması Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından yapıldı. Buna göre KPSS ile 81 ilde 1500 kadrolu memur alım ilanı kısa zamanda yapılacak

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, memur alım sürecine ilişkin şu bilgi verildi.

"Bakanlığımızca, 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1500 kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir kısmını gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz."

Açıklamada, personel alım sürecine ilişkin Bakanlık tarafından gerekli duyuruların yapılacağının da altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.