Ahmet Saim Durgun 4 ay müdürlük yapabildi! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı?

Ahmet Saim Durgun 4 ay müdürlük yapabildi! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı?
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun görevden alındı! Durgun Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından 4 ay önce göreve atanmıştı. Bu görevden alınma sonrası Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı Ayhan Teltik Kayseri'ye il milli eğitim müdürü oldu...

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun görevden alındı mı? Ahmet Saim Durgun'un yerine Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak kim atandı?

20 Ağustos'ta Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Saim Durgun, görevden alınarak Milli Eğitim Bakanlığına çekildi.

Durgun'un yerine ise Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ayhan Teltik atandı.

Kulislerden yansıyan bilgiye göre, Ankara'da genel müdür ya da genel müdür yardımcılığı görevine getirilmesi bekleniyor.

Kayseri'nin yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu! Ayhan Teltik kimdir?

Ağustos ayında Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Saim Durgun, süpriz şekilde görevden alındı. Durgun'un Ankara'da Genel Müdür ya da genel müdür yardımcısı olacağı yönünde iddialar konuşulurken, yeni Milli Eğitim Müdürü de belli oldu. Buna göre, Kayseri'de Maarif Müfettişler Başkanı olarak görev yapan Ayhan Teltik şehrin yeni Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Teltik, 2010 yılında  Millî Eğitim Bakanlığında açık bulunan müfettişliklere atanan müfettiş yardımcıları arasıdaydı.

kayseriolay

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum