Bakan'dan öğretmenlere yeni başarı belgesi ve Nisan'da uzaktan seminer açıklaması

Bakan'dan öğretmenlere yeni başarı belgesi ve Nisan'da uzaktan seminer açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlere Nisan ayında online seminer olacağını ve İkinci dönem sonunda da yeniden başarı belgesi verileceğini söyledi

İkinci dönem sonunda da öğretmenlere başarı belgesi verilecek

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer sunucunun bir sorusu üzerine"Birinci dönemin sonunda tüm öğretmenlerimize ben başarı belgesi gönderdim ve inşallah bu dönemin sonunda da göndereceğim. Bu dönem çok kritik bir dönem bu anlamda. Yani yüz yüze eğitimle ayakta durabilmek çok önemli bir başarı hikayesi" dedi.

Öğretmenlerin Nisan ayı semineri online olacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin Nisan ayı semineri online olacak, öğretmenler okula gitmeyecek.TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlerin merakla beklediği nisan ara tatilinde seminerlerin nasıl olacağını açıkladı. Bakan Mahmut Özer, "11 -15 Nisan tarihleri arasında yapılacak seminerlerde öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin okula gitme zorunluluğunu kaldırıyoruz. Öğretmenlerin gelişimi için Öğretmen Bilişim Ağı oluşturduk, o eğitimlere Türkiye'nin istedikleri yerden girip eğitimleri tamamladıkları zaman hiç bir sorunları olmayacak" dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.