Eğitim Bir Sen'den Ramazanda Uyulması Gereken Kuralları Yazan Okul Müdürüne Destek

Eğitim Bir Sen'den Ramazanda Uyulması Gereken Kuralları Yazan Okul Müdürüne Destek
Maltepe Atilla Uras Anadolu Lisesi Müdürü Ulvi Ziya AKBABA, öğretmen ve personeline, milletimize ait değerleri yaşatmak ve geleceğe taşımak adına anlamlı, bir o kadar da öğretici, örnek bir yazı yazmıştır.

ORUCA SAYGI

Oruca ve oruçluya saygı göstermek, oruçlu olanın yanında yiyip içmemek, batı toplumlarında bile örneklerine şahit olduğumuz, bize ait bir değerimiz ve güzelliğimizdir.

Ramazan ayında bu güzel davranışı, okul içinde ve okul dışında gençlerimize de kazandırmak idareci ve öğretmenlerin görevlerindendir, müfredatımızda da vardır.

İstanbul Maltepe Atilla Uras Anadolu Lisesi Müdürü Ulvi Ziya AKBABA, öğretmen ve personeline, milletimize ait değerleri yaşatmak ve geleceğe taşımak adına anlamlı, bir o kadar da öğretici, örnek bir yazı yazmıştır.

Tebrik ediyor, kendisine karşı yapılmak istenen medya lincine karşı yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Umarım her fırsatta dini değerlere saldırmayı alışkanlık haline getirenler de bu güzelliklerden nasiplenir.

Talat Yavuz
Memur Sen İstanbul İl Temsilcisi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.