Eski Bakan Danışmanı Adem Çilek'ten MEB'e eleştiri

Eski Bakan Danışmanı Adem Çilek'ten MEB'e eleştiri
Milli Eğitim Eski Bakan Danışmanından Adem Çilek'ten öğretmenlerin kariyer basamakları sınavları konusunda MEB'eleştiri geldi

EYUDER - ULEDEF Genel Başkanı ve Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Döneminde Bakan Danışmanlığı görevini yürüten Adem Çilek twitter hesabı üzerinden Kariyer basamakları sınavları konusunda açıklamada bulunarak MEB’in eğitimcileri değersizleştirme çabası olduğunu ifade ederek üstü kapalı olarak Bakan Mahmut Özer'i eleştirip MEB sahada etkin olan eğitimcilerin moralini bozmaktan vazgeçmelidir. ifadelerinden bulundu.

İşte Adem Çilek'in o açıklaması

Kariyer basamakları sınavı ve MEB’in eğitimcileri değersizleştirme çabası (kuru powerpoint sunumu ile sınaması) sonunda bu sınav iptal edilmez ise ; eğitimde en çok sistemi ayakta tutan motivasyonu yüksek öğretmenlerimiz etkilenecektir. 

Kendi imkanları ile sürekli kendilerini geliştiren ve MEB e rağmen etkinlikleri ile sahada aktif olan öğretmenlerimizin şevki kırılacaktır. Öğretmenlerimizin felaketinden topluma yarar çıkmaz. MEB sahada etkin olan eğitimcilerin moralini bozmaktan vazgeçmelidir. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum