Gelecek Partisinden Görev Yeri Değiştirilen Milli Eğitim Müdürüne Destek!

Gelecek Partisinden Görev Yeri Değiştirilen Milli Eğitim Müdürüne Destek!
İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alınmış ve öğretmen olarak bir okula atanmıştı. Demir açtığı dava sonucu mahkeme kararıyla görevine dönmüştü. İbrahim DEMİR Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2. kez görevden alındı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine atandı . Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan ALTAN bu duruma tepki göstererek 'Vakit İbrahim Demir'e sahip çıkma Vaktidir' dedi..

ÇOK KIYMETLİ SULTANGAZİLİ HEMŞEHRİLERİM
'Vakit İbrahim Demir'e sahip çıkma Vaktidir'

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında göreve geldiğimiz günden beri en büyük arzumuzun, Sultangazi halkının yetiştirdiği Ehliyetli,liyaklı, ahlaklı ve görevini hakkıyla yapan başta siyasi ve bürokratlar olmak üzere bu ilçenin binbir emekle yetiştirdiği evlatlarından halkına hizmet etmek isteyen herkesin siyasi ve etnik görüşüne bakılmaksızın yanında olacağımızı ifade etmiştik.

Bu vesileyle Sultangazi'de yaptıkları uygulamalarla her geçen gün eriyen ve eridiklerini fark ederek kuduran bazı kesimlerin, Sultangazi halkının sabrını ölçmek ve taşırmak için adete bir yarış halinde olduklarını malesef görüyor ve sosyal medya aracılığıyla uyarıyoruz.

Bakınız açık ve net olarak söylüyorum.
Sultangazi ilçesi sizin başka ilçelerde de yaşa sa ben delege listesine yazarım diyeceğimiz bir ilçe değildir.

Sultangazi sizin başka ilçelerde yaşayıpta sonradan Sultangazi belediye yönetimine Başkan, başkan yardımcıları, danışman, müdür, şef,ve başkan yardımcısının yakınlarını memur yapıp sultangazinin evlatlarını yok sayacağınız bir ilçe değildir

He siz biz!. iktidarız, muktediriz, her şeyi istediğimiz gibi yaparız dersiniz, Hakkınızdır yapabilirsiniz.
Ama unutmayın!.. Eğer böyle devam ederseniz
KAYBEDECEKSİNİZ

Bu vesileyle bu ilçede eğitimde devrim gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ibrahim Demir'e yapılan kumpası kaldırın görev yerine iade edin.

Sultangazi halkının aklıyla alay etmeyin.
İZLİYOR VE BEKLİYORUZ SABIRLA!..
Ramazan ALTAN
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı

Kamubiz.com ÖZEL 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.