Görevden alınacak il milli eğitim müdürüne, 'süslü Hatice' yakıştırması!

Görevden alınacak il milli eğitim müdürüne, 'süslü Hatice' yakıştırması!
Türkiye Yüzyılında Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin 12 ilde Milli Eğitim Müdürünü değiştireceği kulislere sızdı.

Malatya, Milli Eğitim Müdürü Süslü Hatice'den Kurtuluyor!

Malatya sonunda Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir'den kurtuluyor. Milli Eğitim Bakanlığına Mahmut Özer’in yerine yeni kabinede görev alan Yusuf Tekin,12 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerinde değişikliğe gideceği konuşulmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatında kendi ekibini oluşturma çalışmaları kapsamında en geç haftaya kadar Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür düzeyinde yapılması beklenen atamaların sürmesi bekleniyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür düzeyinde yapılacak olan değişimler sonrası Genel Müdürler Daire Başkanlıklarına atamalar yaparak kendi ekibini kısa bir sürede oluşturacak ve kısa bir süre içerisinde MEB Merkez Teşkilatı yeni yüzüyle hazır olacaktır. 12 İlde yapılması beklenen müdür değişimlerinde şu iller yer alıyor. İstanbul, Ankara, Antalya, Şanlıurfa, Muğla, Kırıkkale, Zonguldak, Bartın, Malatya, Burdur, Ordu, Eskişehir 

SÜSLÜ HATİCE, DÜRÜMCÜ MEDYA DEMİŞTİ!

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Özellikle göreve geldiği günden beri herhangi bir varlık gösteremeyen sadece bir manken edasıyla giyim kuşamıyla göz önünde olan Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Bir değerli gazeteci ağabeyim ile bir konu üzerine yaptığı görüşmede " Hangi medya, Dürümcü Medya mı? " şeklindeki çirkin yakıştırmanın ardından her ne kadar o yakıştırmayı üzerimize almasak da mesleki olarak cemiyet ve basın birliklerinin pasif olması ve herhangi bir kınama yapmaması nedeniyle kendisini sert bir dille eleştirmiştik. Yakında ondan kurtuluyor olmanın sevinci içinde olduğumuzu belirtirken, Deprem nedeniyle evi, yurdu ve barınma imkanı olmayan öğretmenleri o zor şartlarda göreve çağırıp mağdur eden ve canından bezdiren Süslü Hatice'nin gideceği şehre şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 

malatyadan.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19 Yorum