Görevden ayrılan Halk Eğitim Müdüründen örnek görev teslim

Görevden ayrılan Halk Eğitim Müdüründen örnek görev teslim
Milas Halk Eğitimi Müdürü olarak atanan Ali Pilavcı, 8 yıldır Milas Halk Eğitimi Müdürülüğü görevinde bulunan Tunahan Bayram tarafından çiçekle karşılandı

Son atamalarla birlikte Milas genelinde 10'u aşkın okulda müdür değişikliği yaşandı. Milas Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitimi Merkezi'nde de görev değişikliği oldu. Atamaya göre; 8 yıldır Milas Halk Eğitimi Müdürü olarak görev yapan Tunahan Bayram, atamayla Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'na müdür oldu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ali Pilavcı da Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü görevine atandı.

Bugün göreve başlayan Müdür Pilavcı, kurumdaki ilk gününde Müdür Bayram tarafından çiçekle karşılandı. Nazik karşılama ve devir teslim için teşekkür eden Pilavcı, Milas Cumhuriyet ilk ve ortaokuluna ataması yapılan Tunahan Bayram'a yeni görev yerinde başarılar diledi. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Milas Halk Eğitimi Merkezi ve faaliyetler hakkında Pilavcı'yı bilgilendiren Bayram, Pilavcı'ya yeni görevinde başarılar diledi. 

Örnek görüntüler eşliğinde gerçekleşen devir teslim töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

habermilas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum