MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ŞOK TALİMAT: "O ŞUBE MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞMEYİN"

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ŞOK TALİMAT: "O ŞUBE MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞMEYİN"
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, halen görevde olan şube müdürünün adını resmi web sitesinden sildirmiş ve milli eğitim personeline, resmi web sitesinden adı silinen Şube Müdürü ile görüşmeyin talimatı vermiştir.

Görüşmeye devam eden, insanlık gereği hâl hatır soran milli eğitim çalışanlarını odasına çağırıp "Dışarıda sizi birlikte gördüm. Onunla görüşmeyin" şeklinde devlet adabına yakışmayan, düşmanca bir tutum sergilemiştir.

BİLGİ VE BELGE PAYLAŞMAYA HAZIRIZ

Şahitlerle sabit olan bu hamasi tutum, bir ilin eğitimini emanet ettiğimiz kişilerin liyakatsizliğini gün yüzüne çıkarmıştır.Bir amirin, personelini dışlayıcı, ötekileştirici tutum sergilemesini şaşkınlıkla karşılıyoruz.

Eziyet suçu (TCK m. 96): Mobbing, sistematik olarak uygulanan ve mağdurun ruh sağlığını bozacak nitelikteyse, eziyet suçunu oluşturur. Eziyet suçunun cezası iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasıdır.

EĞİTİM OLAN İŞİNİZİ BIRAKIP MOBBİNGİ KENDİNİZE MESLEK Mİ EDİNDİNİZ?

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürünü Rıza Aydın'ı mahiyetinde görev yapan personeline mobbing uyguladığı, ötekileştirdiği, dışladığı için protesto ediyor, liyakatsizliğin paçalardan aktığı bu duruma seyirci kalan Milli Eğitim Bakanlığı yöneticilerini ayakta alkışlıyoruz!

Liyakat-Sen Genel Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
31 Yorum