İl Milli Eğitim Müdürü değişti!

İl Milli Eğitim Müdürü değişti!
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Hilal Liliyar Özefsun atandı.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’ın 8 Mayıs’ta emekli olmasının ardından yerine Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Ergin vekaleten atanmıştı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

2 ayın aşkın süredir müdür vekili olan Ergin görevden alındı. Yapılan son atamayla Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun oldu.

Hilal Liliyar Özefsun KİMDİR?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

1979 yılında Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Babaeski ilçesinde tamamladı. 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Aynı yıl göreve başlayan Özefsun, 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fizik Bölümünde Atom ve Molekül Fiziği alanında yüksek lisansını tamamladı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü ve 2020 yılında da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Aşçılık bölümünü bitirdi. Öğretmenlik mesleğinin yanı sıra, Pehlivanköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Kırklareli Valiliği Avrupa Birliği Uzmanı ve Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak da görev aldı. 27 Ağustos 2018´de ise Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü olarak göreve başladı.

hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.