İl Milli Eğitim Müdürü otizm için şarkı söyledi

İl Milli Eğitim Müdürü otizm için şarkı söyledi
İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ otizme dikkat çekmek için kamera karşısına geçip, şarkı söyledi

"Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ, otizme dikkat çekmek için kamera karşısına geçti"

Türkiye Cumhuriyeti Isparta Valiliği, Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı işbirliğiyle 4-7 Şubat 2021 tarihleri arasında otizm üzerine çalışan çocuk ve ergen psikiyatri, pediatri, nöroloji, özel eğitim, psikoloji, psikiyatri, ergoterapi, psikolojik danışma ve rehberlik ve diğer meslek alanlarındaki uzmanların katılımlarıyla bebeklikten erişkinliğe her yönüyle otizmin ele alınacağı Isparta Otizm Kongresi çevrim içi olarak yapılacaktır. 

Bu kapsamda otizme olan farkındalığı artırmak için söz ve müziğini SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yıldız MUTLU YILDIZ’ın yaptığı “Hastalık Değil Farklılık” adlı çalışma için İl Millî Eğitim Müdürümüz Ömer YILMAZ, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Fevzi GÜÇLÜ, Süleyman Demirel Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit IŞIK ve müzik öğretmenlerimiz kamera karşısına geçti.
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.