İl Milli Eğitim Müdürünün Yerine, İlçe Müdürü Atanıyor!

İl Milli Eğitim Müdürünün Yerine, İlçe Müdürü Atanıyor!
Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir namıdiğer " Süslü Hatice " nin yerine gelecek Milli Eğitim Müdürü Bellli Oldu

Süslü Hatice'nin Yerine Malatya'ya O Milli Eğitim Müdürü Atanıyor!

Geçtiğimiz günlerde ilk defa bizim duyurduğumuz Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in başka bir il’e gönderileceği haberi gerçekleşiyor. İddialara göre bizim meşhur müdür “Süslü Hatice”’nin yerine İstanbul Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar’ın atanacağı öne sürüldü.

TROLLER ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU!

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in bazı medya mensupları için “ Dürümcü Medya ” benzetmesini kınamış, mesleğimiz adına çirkin bir üslup olduğunu belirtmiştik. Süslü Hatice benzetmesi ise Deprem bölgesi olan Malatya’da millet canının derdine düşmüşken, herkes acıdan, soğuktan ve açlıktan bitap düşmüşken bir manken edasıyla son derece modern giyimiyle boy göstermesinden ötürü gelişti. Bunda ne bir hakaret, nede bir karalama var. Dürümcü Medya kendisi için ne kadar basit bir söylemse Süslü Hatice’de bizim için o derece basittir. 

Kendini öğretmen ve eğitimci diye tanıtıp "sizi esefle kınıyoruz" eleştirileri yapan troller henüz konunun nerden, kimden kaynaklandığını araştırmadan saldırı modunu tercih etmeleri izanla ölçülen bir durum değildir. 

Bizim ne cinsiyetiyle ne de giyimiyle bir sorunumuz yok. Sorunumuz düşüncesiyle. Çıkıp özür dilese olay bitecekti!

YAŞAR ÇAĞLAR KİMDİR? 

Aslen Gümüşhane Kelkit Doğumlu olup 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında 2013 yılında tamamladı. 1996-2003 yılları arasında farklı illerde öğretmenlik yaptı. 2003 yılından itibaren farklı ilçe ve okullarda müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı.  2014 yılından itibaren Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

 Malatyadan.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum