En çok para kazandıran meslekler hangileri? İşte Türkiyede paraya para demeyen meslekler...

En çok para kazandıran meslekler hangileri? İşte Türkiyede paraya para demeyen meslekler...
Türkiye’de en çok para kazandıran meslekler hangileri?Geleceğin meslek grupları belli oldu! İşte maaşları yüksek meslekler kolları...

2024 yılının ilk yarısında Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri belli oldu. İşte paraya para demeyen ilk 5 meslek listesi...

5- PİLOTLUK Geleceğin mesleği olarak tanımlanan Pilotluk havacılığın gelişmesiyle birlikte en çok aranan mesleklerden biri oldu. üst düzey bir sorumluluk gerektiren Pilotluk e n çok kazandıran meslek dalları arasında yerini aldı

4- AVUKATLIK Hukuk işlerinde arabuluculuk yaparak kişilere yol gösterici olan avukatlık mesleği en çok kazandıran mesleklerden biri olarak öne çıkıyor.

3- ECZACILIK Sağlık alanında öne çıkan ezcacılık doktorların yazdıkları ilaçların temini ve güvenli etkin kullanımı sunuyor. Son dönemde en çok kazandıran mesleklerde3. sırada yer alıyor.

2- YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ Gelişmiş teknolojiyle birlikte son dönemde çığır açan yazılım mühendisliği aranan bir meslek olmasının yanında en yüksek ekonomik getiriye sahip meslekler arasında yer alıyor.

1- NOTERLİK Hukuk fakültesinden mezun olma şartı bulunan noterlik mesleği en çok kazandıran meslek olarak ilk sıraya yerleşiyor.

yeni akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.