Lise Mezunu POLİSLERİN 3600 Ek Gösterge Talepleri TBMM'de

Lise Mezunu POLİSLERİN 3600 Ek Gösterge Talepleri TBMM'de
3600 ek gösterge düzenlemesi memur ve emeklilerin gündeminde her zaman önemli bir konu olmuştur. Özellikle lise mezunu ve 1. kademeye düşmüş milyonlarca kişi için, ek gösterge düzenlemeleri ekonomik yönden büyük bir öneme sahiptir.

Bu konuda son olarak TBMM 'de konuşan Mersin Milletvekili Burhanettin Kocaman, 3600 ek gösterge bekleyen lise mezunu polislerini taleplerini dile getirdi.

TBMM Genel Kurulu dün toplandı. Haftanın ilk genel kurul toplantısında söz alan Mersin Milletvekili Burhanettin Kocaman, lise mezunu polislere 3600 ek gösterge verilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Milletvekili Sayın Kocaman açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Buradan Hükûmete seslenmek istiyorum: Aldıkları maaşlar asgari ücretin çok altında kalan emekli polislerimiz büyük bir ekonomik sıkıntıya düşmüştür. Canları pahasına görev yapan kahraman polisimize 3600 ek gösterge konusunda ne yazık ki ayrımcılık yapılmıştır.

LİSE MEZUNU POLİSLERE 3600 EK GÖSTERGE ÇAĞRISI

Hükûmet tarafından yalnızca üniversite mezunu 177 bin emekli polisimize 3600 ek gösterge verilirken 107 bin lise mezunu polisimiz bu haktan mahrum bırakılmıştır. Hâlbuki polis memurlarımız mezuniyet durumuna bakılmaksızın omuz omuza, birlikte terörle mücadele operasyonları ile asayiş olaylarına katılmış, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele vermiştir. Bu nedenle, polis memurlarımız arasındaki ayrımcılık ve haksızlık ortadan kaldırılmalı, lise mezunu polislerimize de en kısa sürede 3600 ek gösterge verilmeli, ayrıca da aldıkları maaşlar asgari ücretin altında kalan emekli polislerimize hak ettikleri ücret verilmelidir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum