İl Müdüründen öğretmen promosyonlarında bir ilk

İl Müdüründen öğretmen promosyonlarında bir ilk
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü bankaların verdiği promosyon tutarlarına ilişkin bir ilk! Personele sorup karar verilecek..

Gaziantep'te promosyon görüşmelerinde bir ilk yaşandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü teklifi öğretmen ve idari personele sorarak değerlendirmeye karar verdi.

Gaziantep'te 24 Mayıs 2021 tarihinde 4 yıllığına 5 bin 100 liralık promosyon anlaşması yapılmıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon teklifinin revize edilmesini istemiş, ancak talebi banka tarafından reddedilince yeniden ihaleye çıkmıştır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

26 Eylül 2022 tarihinde yapılan ilk ihalede en yüksek teklif 15 bin 500 lira olmuş, bu tutarın 8 bin 500 lirası eski bankaya verilecek olup, kalan tutar kişi başına 7 bin liradır. Teklif reddedilip yeniden ihale yapılmıştır.

İkinci teklif 4 Ekim 2022 tarihinde yapılmış. En yüksek teklif 17 bin lira olmuş, bu tutarın 8 bin 500 lirası eski bankaya verilecek olup, kalan tutar kişi başına 8 bin 500 liradır. Bu teklif de reddedilmiştir.

Üçüncü ihale 2 Şubat 2023 tarihinde yapılmış, en yüksek teklif 16 bin 500 lira olmuş, bu tutarın 8 bin 75 lirası eski bankaya verilecek olup, kalan tutar kişi başına 8 bin 425 liradır. Bu teklif de yetersiz bulunmuştur.

En yüksek teklifi veren bankanın 26 ay kalan sözleşmesine 12 ay daha ilave edilerek yeni teklif istenmiştir. Bu banka, ilk sözleşmeyi yapan banka olup, kişi başı 10 bin TL peşin 2 bin 500 lira da kredi kartına puan teklif etmiştir.

İl müdürlüğü son teklifi yetersiz bulmuş ve durumu eğitim çalışanlarına anket yoluyla sorarak karara bağlamak istemiştir.
gazetememur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.