MEB'den Kadrolu ve Ücretli Öğretmenlerin EK Ders Ücreti Hakkında Görüş Yazısı

MEB'den Kadrolu ve Ücretli Öğretmenlerin EK Ders Ücreti Hakkında Görüş Yazısı
MEB'den Kadrolu ve Ücretli Öğretmenlerin EK Ders Ücreti Hakkında Görüş Yazısı

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 29.09.2022 tarihinde Bitlis Valiliğine gönderilen Ek Ders Ücreti konulu resmi yazıda Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevini yürütmek üzere görevlendirilen ve bu geçici görevi karşılığında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan öğretmenlerin ayrıca öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri adı altında ek ders ücretinden yararlandırılıp yararlandırılamayacağına sorusuna cevap verildi.

İşte o yazı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ


MEB'den Ücretli Öğretmenlerin Ek Ders Ücreti ile ilgili Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığından yazı geldi. İlinize bağlı eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilenlerden resmi görevi bulunmayanlara, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9'uncu maddesinin ikinci fıkrasına göre fiilen okuttukları her 5 saat ders için eğitim öğretime destek görevi karşılığında ayrıca ek ders ücreti ödenip ödenmeyeceği, bu yönde ödenen ek ders ücretinin sosyal güvenlik primlerinin belirlenmesinde dikkate alınıp alınmayacağı ve bu kapsamda görev yapanların sosyal güvenlik primi ödeme gün sayılarının ne şekilde hesaplanacağına ilgil(a) yazı incelenmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın konu hakkındaki görüş yazısını ekte bulabilirsiniz:

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.