MEB'de bir daire başkanı atandı, bir daire başkanı da görevden alındı!

MEB'de bir daire başkanı atandı, bir daire başkanı da görevden alındı!
Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı Mustafa Kışan görevden alındı. Ayrıca İl Müdür Yardımcısı Turan Şahin daire başkanı atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanı Görevden Alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünde Eğitim Politikaları Daire Başkanı Mustafa Kışan görevden alındı. Yerine ise daha atama yapılmadı.

Bakanlıkta üst düzey görevden almaların devam etmesi bekleniyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Daire Başkanı Olarak Atandı.

MEB'de atamalar hız kesmiyor. Düzce İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Şahin, MEB Özel Eğitim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Turan Şahin Kimdir?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

1974 yılında Fatsa’da doğdu. İlk ve ortaokulu Fatsa’da, liseyi Gümüşhane Mareşal Çakmak Öğretmen Lisesi´nde bitirdi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-Coğrafya Öğretmenliği Bölümü´nde tamamladı. Yüksek Lisansını Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde, Eğitim Yönetimi ve Denetimi (Tezli) alanında yaptı.

Ağrı Tezeren Ortaokulu, Ağrı Naci Gökçe Lisesi ve Kaynaşlı İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak çalıştı. Düzce Namık Kemal İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcılığı ve Avni Akyol Ortaokulu´nda Müdürlük görevlerini yürüttü.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürü olarak çalıştı. Halen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Evli, erkek ve kız olmak üzere iki çocuğu vardır.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum