Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Beklenen Promosyon Haberi Geldi

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Beklenen Promosyon Haberi Geldi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin belediği haber geldi. Maaş promosyon ihalesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, tüm eğitim sendikaları ve paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolünün sona ermesiyle birlikte yeni banka promosyon ihalesi tüm eğitim sendikaları ile paydaş kurumlarında sürece dahil olmasıyla birlikte geçtiğimiz hafta gerçekleştirilmişti. 

Ancak ihaleye katılan bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklifleri nedeniyle promosyon ihalesi müdürlük tarafından iptal edilmişti. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Yenilenen maaş promosyon ihalesi Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, tüm eğitim sendikaları ve paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

 Eğitim sendikalarının temsilcileri ve diğer paydaşların gözetimi ve katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit başkanlığında yenilenen promosyon ihalesini 14.300 lira teklif veren banka kazandı. 

Promosyon miktarı daha sonra Müdürlük tarafından yapılan görüşmeler sonucunda 15 bin liraya yükseltildi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 3 yıl boyunca maaş, ek ders ve diğer ek ödemelerini anlaşmalı bankadan alacaklar. Sözleşme şartları gereği ilgili banka 3 yıllık promosyon ücretini peşin olarak tek seferde öğretmen, memur ve diğer çalışanların hesaplarına aktaracak.

elazigsonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum