Öğretmen, mobbing yapan müdür yardımcısından şikayetçi oldu!

Öğretmen, mobbing yapan müdür yardımcısından şikayetçi oldu!
Usta öğreticiye ‘Mobbing’ iddiası. Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi’nde bir usta öğreticinin iddiasına göre açmak istediği kursu, yine aynı kurumda görevli olan müdür yardımcısının devamlı oyaladığı ve ‘Mobbing’ yaptığı iddialarıyla çalkalandı.

Zonguldak Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan usta öğretici Sevilay Yağcı isimli öğretmen, kendisine yapılan ‘Mobbing’ iddialarını hem sosyal medya hesabı olan twitter ile CİMER’e yazdığı şikayet dilekçesini gündeme yansıttı. İddiaya göre usta öğretici Sevilay Yağcı, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi’nde kurs açmak istedi. ‘Klavye Teknikleri’ kursuyla ilgili olarak, “Kursa gelmek isteyen 15 kursiyerim olduğu halde kurs açılmıyor. Kurum içinde bana yaşatılan ‘Mobbing’’ iddialarıyla ilgili yetkililere yazdığı dilekçe ile ulaştı. Kurum Müdür Yardımcısı Ramazan Kavas’a kurs ile ilgili görüşmek istediğini ancak kendisine, ‘Hocam sen kurs açamazsın, önünde Erdem Topuz var’ cümlesini kullandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Merkezi’ne (CİMER) dilekçeyle başvuran usta öğretici Sevilay Yağcı, ‘Mobbing’ iddialarıyla ilgili dilekçesinde şunları belirtti; “28 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 09.15’ten 16.35’e kadar ‘Klavye Teknikleri Kursu’ yapmak dört kere kurum müdür yardımcısı Ramazan Kavas beyin odasına gittim. Her gidişimde ‘Müsait değilim hocam’ sözünü kullanıp beni geri çevirdi. En son gidişimde ‘Hocam mesaj atmadan geldin, müsait değilim’ sözünü tekrar kullandı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

29 Kasım 2022 Salı günü saat 08.25’te kurum müdür yardımcısı Ramazan Kavas beye mesaj gönderdim. 6 gün geçti, geri dönüş gelmedi. Kursa gelmek isteyen 15 kursiyerim olduğu halde kurs açılmıyor. 5 Aralık 2022 Pazartesi günü öğleden sonra tekrar kurs planlaması yapmak için kurum müdür yardımcısı Ramazan Kavas beyin odasına gittim. Kurs planlaması yapmak için geldiğimi belirttim.

E-Yaygın’da ‘Klavye Teknikleri Kursu’ usta öğretici sıralamasında birinci sırada olmama rağmen, ‘Hocam sen kurs açamazsın, önünde Erdem Topuz var’ dedi, geri çevirdi. MEB öğretmeni Erdem Topuz bey 2021 yılında eğitici görev başvurusunda bulunmuş, 2022 yılı için görev başvurusu yoktur. Kurum içinde bana yaşatılan ‘Mobbing’ için gereğinin yapılmasını yetkili kurumlardan arz ederim.”
pusulagazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.