Öğretmenlerin çözüm bekleyen 4 sorunu

Öğretmenlerin çözüm bekleyen 4 sorunu
Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl başkanı Remzi Özmen Eğitim çalışanlarının özellikle üç konudan rahatsız olduğunu belirterek ''Sahadayız ve Eğitim çalışanlarının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Özellikle üç konu öne çıkıyor.'' dedi.

ÖZMEN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sahadayız ve Eğitim çalışanlarının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Özellikle üç konu öne çıkıyor.

1- Kariyer basamaklarında video izlemenin bir eğitim olamayacağı kanaatindeler. Bakan Beyin şu kadar kişi eğitimini tamamladı demesini gerçekçi bulmuyorlar.

2-Tüm Eğitim çalışanları kimi ilçelerde komik rakamlarla yapılan promosyon anlaşmalarının yeniden gözden geçirilmesini istiyor.

3- Öğretmenlerimiz haklı olarak bir top A/4 kağıdının 20 liradan 80 liraya çıktığı bir ortamda 1250 olan Eğitim ve Öğretim ödeneğinin 1325 liraya çıkmasını komik buluyorlar. Bu konuda çözüm bekliyorlar.

4 -Ödül sistemindeki adaletsizlikten şikayetçiler, özellikle sözleşmeli personelin bu konuda mağdur edildiğini düşünüyorlar.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.