‘Okul müdürümüzü çakallara yedirtmeyiz'

‘Okul müdürümüzü çakallara yedirtmeyiz'
Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin’in Çaycuma ilçesinde eğitim öğretim veren Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürünün okula masa almak için velilerden para talep ettiği yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.

Okul Müdürü Harun Toksoy’un arkasında oldukları belirten Ören, okulun ilçede yüz akı olduğunu ifade ederek; “ 21 Eylül 2022 tarihli mebpersonel.com sitesinde Barbaros Kutlutaş Ortaokulunda masa parası istendiğine dair habere ilişkin açıklamamızdır.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

​İlgili açıklama gerçekleri yansıtmaktan uzaktır. Haberin ciddiyetsiz yapıldığı talebin masa olarak zikredilmesinden de bellidir. Zira okullarda masa ihtiyacı değil olsa  olsa sıra ihtiyacı olur. Bu ihtiyaçta zaten ilgili mercilere bildirilir ve gereği yapılır. Okul müdürümüz Harun Toksoy un gerekli yazışmaları yaptığı bilgimiz dahilindedir. Ayrıca bu konuya ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verilen tek bir dilekçe dahi yoktur. Durum böyle iken haberin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Masa ve sıra üzerinden; Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulunu bölgede bir numara yapmış müdürümüzü çakallara yem etmeyeceğiz. Okul Müdürümüz Harun Toksoy 1500 metrekarelik çoğunluğu depodan oluşan alanı; sinema salonu, sınav salonu, müzik sınıfı, drama sınıfı, el sanatları sınıfı ve zeka sınıfı yaparak seçkin bir eğitim kurumu haline getirmiştir. Fiziksel anlamda bu gelişmeleri yaparken, akademik anlamda da okulumuz bölgemizin yüz akı olmuştur. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 42 fen lisesi kazandırarak akademik anlamda da büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu okulumuzun gerek idari ve gerekse öğretmen kadrosu takdiri hak ederken; kendini bilmez, eğitimden bihaber kişilerin yıpratma politikalarına kurban edilemez. Ayrıcı konjektürel olarak bakıldığında adı ‘Gelecek’ olan bir partinin, eğitimin geleceğine bilinçsizce saldırması gelecek açısından oldukça düşündürücüdür. Malzemesi insan olan bir sektörün yıpratılmasına sebep olanlar kadar; sessiz kalanlarda suçludur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”dedi.
pusulagazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.