Okul müdüründen 'İnsanlık ölmemiş' dedirten hareket

Okul müdüründen 'İnsanlık ölmemiş' dedirten hareket
Manisa'nın Salihli ilçesinde okul müdürü olan Yakup Ateş yaz tatilinde öğrencilerinin eğitim masrafları için 8 dönümlük arsaya buğday ekip, hasat yapıyor

Bu yıl 3 ton buğday elde ettiğini belirten Ateş, En güzel tatilim; yaptığım projelerin sonuç vermesi dedi.
İlçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlk ve Ortaokulu Müdürü Yakup Ateş, 2 yıl önce okula ait 8 dönümlük araziye buğday ekmeye başladı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Yaz tatilinde buğday biçip, gelir elde eden Ateş, bu yıl da aynı uygulamaya devam etti. Tek başına tarla sürüp, hasat yapan Ateş, kazandığı geliri okula ve ihtiyaç sahibi öğrencilere harcıyor.

Yaz döneminde evrak işleri dışında bir iş olmadığını belirten Ateş, Hem okulumuza katkı sağlıyorum hem de zamanımı güzel geçiriyorum ve bu şekilde mutlu oluyorum. Ülkemizin geleceği olarak gördüğüm, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmak; benim için bir görevdir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Çalıştığım sürece mutlu oluyorum. En güzel tatilim; yaptığım projelerin sonuç vermesi. Çocuklar adına yaptığım projeler sonuç verince, onların mutluluklarını gördüğün an, kendimi en büyük tatili yapmış sayıyorum. Bir eğitmenin en önemli amacı; çocukları vatana, millete ve bayrağa yakışır şekilde yetiştirmektir diye konuştu.

gzt.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum