Savcısının soruşturma yürüttüğü öğretmen hakkında yeni gelişme

Savcısının soruşturma yürüttüğü öğretmen hakkında yeni gelişme
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın istismar suçundan 9 aydır soruşturma yürüttüğü öğretmenin görev yeri değiştirildi.

Hakkında sarkıntılık suçundan soruşturma yürütülen öğretmenin bir okula öğretmen olarak görevlendirilmesine tepki geldi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın “sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçundan 9 aydır soruşturma yürüttüğü öğretmen O.S.K.'nin Ankara Altındağ'daki Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencilerine ders vermekle görevlendirildiği ortaya çıktı.

“OĞLUM SINIFTA ALTINI ISLATTI”

Veliler, öğretmeni okula şikayet ederek görev yerinin değiştirilmesini istedi.

Bir veli şikayet dilekçesinde, “Oğlum, O.S.K. yüzünden okula gitmek istememektedir. Okula giderken titremektedir. Sınıfta çok bağırdığını, azarladığını söylemektedir. Yüksek sesle bağırdığından çok etkilenmiştir, sınıfta altını ıslatmıştır” ifadesini kullandı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise öğretmen O.S.K. hakkında “görev yeri değişikliği, aylıktan kesme cezası verildiğini ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yargıdan karar çıkana kadar başka bir şey yapamayacağını” bildirdi.

MÜDÜRLÜĞÜN EMRİNE ÇEKİLDİ

O.S.K.'nin görev yerinin değiştirilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındığı öğrenildi

Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.