Sendikadan, ilçe milli eğitim müdürü hakkında sert açıklama!

Sendikadan, ilçe milli eğitim müdürü hakkında sert açıklama!
Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat sosyal medya üzerinden ilçe milli eğitim müdürü hakkında şunları söyledi:

''Seydişehir İlçe Milli Eğitim müdürü Öğretmenler sürekli şikayet ettiği halde hiçbir işlem yapmadığın ama o müdür bir öğretmen hakkında usulsüz şekilde işlem istediğinde anında işlem yapmayı biliyorsun. Hak hukuk bil Bir okul müdürü İstiklal marşı'na katılmıyor diye öğretmenler şikayet ediyor susuyorsun.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Bayrak törenine katılmayan okul müdürüne nasıl susarsın? Kendi okulundaki eşine özel haftalık ders planı yapan, eşi yerine aynı branştaki başka öğretmenlere angarya görevliler veren, velilerden para toplayan eşinin ameliyatı için Konya'ya gidip kendisine ek ders yazan, whatsApp gruplarda öğretmeni tehdit eden, okuldaki memur personelin görev mahalli dışında ve görevi olmayan bir konuda müdürün görevlendirmesi nedeniyle ile güvenliğini sağlamayan, bu nedenle o kişinin kaza yapmasını örtbas etmesine destek veren, okulunda kendi sendikasından olan öğretmeni istediği zaman mesai gelip gitmesini ve keyfi davranmasını yutan, okulundaki öğretmen derse girip defter imzaladığı halde ek dersini ödemediğini size açıkça ifade ettiği halde hiçbir işlem yapmadınız. Onlarca öğretmen şikayet etti yapmadınız. Okul müdürü ile ortaklığınız nedir? Bugün eğitim gücü Sen olarak bakanlık teftiş kurulundan gerekli soruşturmayı açtırdık.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Hayırdır tekrar soruyorum ortaklığın nedir? Buradan Milli Eğitim Bakanı Sayın @Yusuf__Tekin Konya il Milli Eğitim müdürü Sayın @gokhanmurat1 Konya teftiş kurulu başkanlığı Ve Seydişehir değerli kaymakamına sesleniyorum. Bu okul müdürünün kim olduğu biliniyor soruşturma talebimiz başlatılmıştır. Bir okul müdürü bunları yapıyorsa öğretmenliği dahi kamu zararıdır. Koltuğuna devletine okuluna ihanet eden bir zavallıdır. Sonuna kadar takip edeceğiz. Hukuksal her türlü medya her konuda bu kişinin bu yaptıklarının hesabını soracağız buna göre adaletli işlemler bekliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.