İslam Memiş Bitcoin için işaret fişeğini yaktı: Kaçarı yok o tarihte şahlanacak

İslam Memiş Bitcoin için işaret fişeğini yaktı: Kaçarı yok o tarihte şahlanacak
Finans dünyasının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu! Memiş, Bitcoin'in o günden itibaren yükseleceğini öngördü. İşte detaylar...

Finansal piyasalar uzmanı İslam Memiş, Bitcoin yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Ekonomist İslam Memiş'ten kripto para tüyosu geldi! İşte Uzman isim İslam Memiş'in bitcoin yorumu...

Bitcoin ve ons altın arasında ters bir ilişki olduğunu belirten Memiş, bu iki varlık arasındaki fiyat hareketlerinin genellikle zıt yönde olduğunu vurguladı. Memiş, Çarşamba gününden itibaren Bitcoin'in yükselişe geçeceğini öngördüğünü belirtti.

Kripto para piyasalardaki güncel durum

Türkiye piyasalarında Bitcoin, 2 milyon 75 bin TL seviyesinden işlem görürken, global piyasada 63 bin 780 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Ethereum ise 3 bin 333 dolar seviyesinden işlemlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.