Sınavda okul müdürünü dövdüler!

Sınavda okul müdürünü dövdüler!
Sakarya'da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Direksiyon Sınavı sırasında araçta komisyon üyesi olarak bulunan bir okul müdürü kurs sahipleri tarafından darp edildi. Müdürün boğazının ciddi şekilde sıkıldığı olayın başlangıcı ise araç klimasının açılıp açılmaması... Kurs sahipleri de karşılıklı darp yaşandığını belirterek darp raporu aldı. İki taraf da birbirinden şikâyetçi oldu

Alınan bilgiye göre olay geçtiğimiz cumartesi günü Ferizli'de meydana geldi. İlçede bir ilk/orta okulda okul müdürü olarak görev yapan E.C. komisyon üyesi olarak bir sürücü adayının aracına bindi. Sıcak hava dolayısıyla klima açılmasını isteyen E.C.'ye araçta bulunan kurs sahibi S.G. klimayı açamayacaklarını söyledi.

İkili arasında klima konusundan başlayan polemik büyürken, E.C. araçtan indirildi. Dışarda devam eden polemik sırasında iddiaya göre kurs sahibi S.G.'nin oğlu O.G. okul müdürünün boğazını sıkarak darp etmeye başladı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Baba S.G. de oğluna katılarak ikili kurs sahibi E.C.'yi ciddi bir şekilde darp etti. Boynunda ve kolunda sıkmaya bağlı ciddi emareler bulunan E.C.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde de darp izleri bulunuyor.

Hastaneye giderek darp raporu alan E.C. sürücü kursu sahipleri S.G. ve O.G.'den şikâyetçi oldu. E.C., kendisine tehditler edildiğini de ifade ederek kendisini darp edenlerin cezalandırılmasını istedi.

Kurs sahiplerinden O.G. de karşılıklı yaşanan olayda kendisinin de darp edildiğini belirterek şikâyetçi oldu. Hastaneden darp raporu da alan O.G. de Okul Müdürü E.C. hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Konuyla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Okul müdürü E.C.'nin üyesi olduğu Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi de olayı kınamak için Ferizli Kaymakamlığı önünde basın açıklaması yaptı.
medyabar 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.