İslam Memiş, altın ve dolar tahminlerini açıkladı! Kıyamet kopacak...

İslam Memiş, altın ve dolar tahminlerini açıkladı! Kıyamet kopacak...
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde altın ve dolar tahminlerini açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde altın ve dolar tahminlerini açıkladı. Memiş'in analizine göre, altın fiyatlarında önemli bir yükseliş beklentisi var.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Memiş , altın/dolar paritesindeki artış, gram ve çeyrek altını yukarı taşıyacak ve dolar kurunun da yılsonuna kadar yukarı yönlü hareketine devam edeceği öngörülüyor. Bu nedenle, yatırımcılardan gelecek hafta ortasına kadar yaşanabilecek ani düşüşlerde panik olmamaları ve sabırlı olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Memiş, ani düşüşlerde panikle satışa geçmenin riskli olabileceğini belirterek, altın fiyatlarının düşüşlerden sonra tekrar yükselebileceğini ifade ediyor ve yatırımcıları düşük fiyattan alım yapmak için sabırlı olmaya çağırdı.

gazetememur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.