5 ay önce atanan il müdürü gönüllere girdi!

5 ay önce atanan il müdürü gönüllere girdi!
Kırşehir İl Müdürü olarak görev yaparken 2023 yılında Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Abdullah Kömürcüoğlu, kapı kapı dolaşarak takdir topluyor.

Aydın'a 5 ay önce ataması gerçekleşen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, ilin 17 ilçesini bizzat kendisi ziyaret edip kapı kapı dolaşıyor.

Aydınlı vatandaşlar ile yerinde çözümler bularak takdir topluyor.

'Aydın'da kimse kendini yalnız hissetmeyecek' diyen İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, "Mahallelerimizde devletin şefkat eline ihtiyaç duyan hanelerimizi ziyaret ederek, bakanlığımızın hizmet modellerinden faydalanması hususunda görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Yolumuz oldukça uzun. Ancak gitmediğimiz tek bir hane, girmediğimiz tek bir sokak kalmayana dek var gücümüz devam edeceğiz. Bu şehirde kimse yalnız hissettirmeyecek. Kentin son hanesine kadar gidip Cumhurbaşkanımız ve Bakanımızın selamını iletip halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum