Özgür Demirtaş: Asgari ücrete 1000 TL ek zam yapılacak, fakat ..

Özgür Demirtaş: Asgari ücrete 1000 TL ek zam yapılacak, fakat ..
Finans uzmanı Özgür Demirtaş asgari ücrete ikinci bir zam yapılacağı konusunda oldukça net sözler söyledi. Demirtaş asgari ücrete 1000 TL ek zam yapılacağı fakat bunun da işe yaramayacağını öne sürdü.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş geçtiğimiz gün asgari ücrete zam yapılacağın ifade etmişti. Demirtaş’ın iddiasından sonra Bakan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den tartışmaların anlamsız olduğuna yönelik ifadelerde bulundu.

Bakan Bilgin’in açıklamalarıyla asgari ücrete bu yıl ikinci zam olasılığının olmadığı düşünülürken Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan oldukça iddialı bir çıkış daha geldi. Demirtaş yine Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bakan Bilgin’in sözlerini de etiketleyerek ” Ama bence henüz bilmeseniz bile İkinci bir zam yapacaksınız 800-1000TL gibi.” diye yazdı.

" HENÜZ BİLMİYORSUNZU ASGARİ ÜCRETE EK ZAM GELECEK"
Asgari ücrete bu yıl hükümetin yeni bir fiyat artışı yapacağından emin konuşan Demirtaş bu artışın da vatandaşa çare olmayacağını da sözlerine ekledi.

Demirtaş çok konuşulacak iddiasıyla ilgili şunları paylaştı:

Sayın Bakan: Elbette sizin içeriden bilginiz var. Sonuçta ikinci Zammı yapıp yapmamaya siz karar veriyorsunuz. Zam Yapmayacağınızı söylüyorsunuz. Bana fazla söz söylemek düşmez Ama bence henüz bilmeseniz bile İkinci bir zam yapacaksınız 800-1000TL gibi.

Ama o yapacağınız zam da işe yaramayacak. Çünkü YANLIŞ para politikanız enflasyon beklentilerini paramparça etti. Eğer Para politikasını düzeltir, Adalet, Hukuk, Eğitim alanındaki reformlara girişirseniz, zam yapmasanız bile sorun hafifler. Aksi halde Zam yapsanız da nafile.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.