AK Parti’den EYT açıklaması

AK Parti’den EYT açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den “EYT” açıklaması. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, CNN TÜRK’te Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. Kandemir, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için hazırlanan düzenlemenin de önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, EYT düzenlemesine ilişkin “Ne EYT’nin dışında kalan milletimize bunun bedelini ödetmeliyiz ne de EYT’lilere haksızlık yapmalıyız” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, EYT düzenlemesine ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

“Bu çok teknik bir konu, Sayın Bakanımız çalışıyor, muhtemelen önümüzdeki günlerde kamuoyuna paylaşacaktır. Sayın Bakanımız konuyla ilgili kimler varsa onlarla istişare ederek bir yol haritası çıkarıyor. Ne EYT’nin dışında kalan milletimize bunun bedelini ödetmeliyiz ne de EYT’li arkadaşlarımıza haksızlık yapmalıyız. Bunun dengesi son derece önemli.”

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.