Cumhur İttifakından, staj ve çıraklık, kamu şefleri, ücretli öğretmenler, fahri Kur'an kursu öğreticileri açıklaması

Cumhur İttifakından, staj ve çıraklık, kamu şefleri, ücretli öğretmenler, fahri Kur'an kursu öğreticileri açıklaması
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici staj ve çıraklık, kamu şefleri, ücretli öğretmenler, fahri Kur'an kursu öğreticilerinin mağduriyetini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici görüştü

Erdoğan'ın BBP Genel Merkezi'ndeki ziyaretinde Cumhur İttifakı'nın ortaklarından olan Destici, sorunları bulunan çalışma hayatındaki kesimlerin taleplerini aktardı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Mağdur kesimlerin taleplerini Erdoğan ile paylaştı
Vatandaşların birçok talebini gündeme getirdiklerini ve bu taleplerin sonuçlandığını bildiren Destici, şunları kaydetti:
"Şu anda yine mağduriyet yaşadığını dile getiren gelen talepler var. Staj, çıraklık mağdurları, KİT'lerde çalışan taşeronlar, 3600 ek gösterge bekleyen birinci kademedeki kamu şefleri, ücretli öğretmenler, fahri Kur'an kursu öğreticileri, vekil imamlar, bütün bu kesimlerin bize ulaşan taleplerini de yine Sayın Cumhurbaşkanımız ile bu vesileyle paylaşma ve bunları dile getirme, onların da sesi olma imkanını tekrar değerlendirdiğimizi de buradan ifade etmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.