Memur maaş zammında seyyanen zam ve refah payı detayı

Memur maaş zammında seyyanen zam ve refah payı detayı
Memurlara verilecek refah payından, Emekli maaşlarına yapılacak zamma kadar birçok konu Meclis'in gündeminde...

Hürriyet'te yer alan habere göre; milyonları ilgilendiren düzenlemeler,Kurban bayramı öncesinde TBMM'de ele alınacak.

ÇALIŞAN VE EMEKLİLER İÇİN DÜZENLEME BEKLENİYOR 
Kamu çalışanlarının maaşlarına uygulanacak refah payı için gözler Meclis'te...

Bir diğer düzenleme ise SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin taban maaşına yapılacak iyileştirme. 7 bin 500 TL'nin üzerinde Maaş alanlara yönelik seyyanen artış için yasal düzenleme gerekli.

AK Parti grubu, üzerinde çalıştığı bu önemli düzenlemeleri Meclis gündemine taşıyacak. Teklif, önce Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ardından Genel Kurul'da görüşülecek. Teklifin, Kurban Bayramı öncesinde komisyona sunulması bekleniyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

GRUP TOPLANTILARI YAPILACAK 
Meclis'te salı ve çarşamba günü grup toplantıları yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28. dönemin ilk grup toplantısında kürsüde olacak. AK Parti grup toplantısı, 21 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

KOMİSYONLARDA GÖREV ALACAK VEKİLLER SEÇİLECEK 
Meclis'te geçen hafta divan belirlendi ve komisyonlarda seçimler yapıldı

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Çarşamba günü Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu ile Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonunda, 28. Dönem birinci devrede görev yapacak bağımsız milletvekillerinin isimleri okunacak ve oya sunulacak.

İhtisas komisyonları, Genel Kuruldaki bağımsız üye seçiminin ardından en yaşlı üye başkanlığında toplanarak başkan, başkanvekili, katip üye ve sözcüden oluşan başkanlık divanını seçecek ve çalışmalarına başlayacak.

gazetevatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum