Memura bayram ikramiyesi ve 3600 ek gösterge talebi

Memura bayram ikramiyesi ve 3600 ek gösterge talebi
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci memurlara bayram ikramiyesi ve 3600 ek gösterge verilmesi hakkında açıklama yaptı

BİRİNCİ DERECEYE GELMİŞ TÜM MEMURLARIN EK GÖSTERGELERİ 3600'E YÜKSELTİLMELİDİR

1- TBMM kapanmadan önce 1. dereceye gelen tüm memurların ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesi konusu, memur maaşlarına temmuz ayında yapılacak artışlara ilişkin kanunla birlikte ele alınarak mutlaka çözülmelidir. 

2- Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimler öncesinde verdiği söz hayata geçirilmeli, milyonların umudu gerçeğe dönüşmelidir.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

MEMURA DA "BAYRAM İKRAMİYESİ" VERİLMELİDİR

1- Türkiye Kamu-Sen olarak kamuda yalnızca memurlarımızın alamadığı bayram ikramiyesinin ödenmesi için yıllardır dile getirdiğimiz talebimizi bir kere daha yineliyoruz. 

2- Memurlar da devletin görevlisi olarak bu ödemeyi herkes kadar hak etmektedir. Memurlarımıza bayram ikramiyesi ödenmesi, son derce insani ve eşitlik ilkesinin gerektirdiği haklı bir taleptir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

3- Kamuda bayram ikramiyesi alamayan tek kesim olan memurlarımız, bu Kurban Bayramı’nı da buruk geçirmemelidir. Hükümet bir müjde bekleyen 20 milyon memur ailesinin beklentilerini bayram sevincine dönüştürmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
15 Yorum