İl Müdür Yardımcısı, Genel Müdür Yardımcısı oldu

İl Müdür Yardımcısı, Genel Müdür Yardımcısı oldu
Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın, Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı oldu

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Melikşah Taşkın’ın vedası dolayısıyla İl Müdürlüğünde, kurum amirleri ve kurum personellerince veda programı düzenlendi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

İl Müdürü Metin Öztürk yaptığı konuşmasında, Genel Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın’a Manisa’da 2002 yılından itibaren başlayan görev süresi içerisinde yürüttüğü İlçe Müdürlüğü, Şube Müdürlüğü ve son olarak İl Müdür Yardımcılığı görevlerindeki başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin ülke hayvancılığı ve kendisi için hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Konuşmalar ve hediye takdiminin ardından Genel Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın’ın tüm personelle vedalaşmasıyla program son buldu

manisakulishaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.