İYİ Partili Belediye'de çift maaş alanlar var iddiası!

İYİ Partili Belediye'de çift maaş alanlar var iddiası!
İddiaya göre İYİ Partili Samsun İlkadım Belediyesi'nde çift maaş alan danışmanlar tespit edildi ve devlet maaşları geri istedi.

İlkadım Belediyesi'nde başkan danışmanlarının Gazi İmar İnşaat Şirketi'nde işçi ve bahçıvan gibi kadrolarda gösterilerek maaş ödendiği biliniyordu. Şimdi de devlet bu başkan danışmanlarından maaşlarını geri istedi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

İlçe belediyelerinde başkan danışmanlığı diye bir makam olmadığı için İlkadım Belediyesi'nde başkan danışmanlarına maaş verebilebilmesi için Gazi İmar İnşaat Şirketi'nde işçi ve bahçıvan kadrosunda gösterilerek maaş ödendi.

Ancak, hepimizin bildiği üzere emeklilerin kamu kurum ve kuruluşlarında çalışırlarsa emekli maaşları kesilir. Belediyeler de kamu kurum ve kuruluşu sayılmakta. Gazi İmar İnşaat Şirketi de İlkadım Belediyesi'ne ait olduğu için hem buradan maaş alan hem de emekli maaşını almaya devam edenleri devlet tespit etti . İddiaya göre emekli olduğu halde Gazi İmar İnşaat Şirketi'nde çalışıyor olarak gösterilen ve çift maaş alan danışmanlardan maaşları geri istendi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Üstelik Devlet, Gazi İmar İnşaat Şirketi'nde çalıştıkları süre boyunca aldıkları emekli maaşlarını yasal faiziyle birlikte geri alacak

samsunsonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.