Kaymakam promosyon anlaşmasını onayladı! Memurlara ödeme yapılacak

Kaymakam promosyon anlaşmasını onayladı! Memurlara ödeme yapılacak
Viranşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen maaş promosyon ihalesi sona erdi. İhaleyi AK Bank kazandı.

Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşlardaki kamu çalışanları için promosyon anlaşması imzalandı.

Viranşehir Kaymakamlığı’nın Banka Promosyon İhalesi Tamamlandı

Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Korucularının maaşlarını alacağı bankaların belirlenmesi için “Banka Promosyon İhalesi” yapıldı. 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen Banka Promosyon İhalesi, Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personel maaşlarına yönelik ihale ile Güvenlik Korucularının maaşlarına yönelik ihale şeklinde iki ayrı ihale ile teklife açıldı.

13.000 TL Maaş Promosyonu

Kaymakamımız Sn Önder Koç’un bizzat başkanlığında düzenlenen ihalede; Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personellerinin Banka Promosyon İhalesini en yüksek teklifi veren Viranşehir Akbank Şubesi 13 bin TL teklif vererek kazandı. Güvenlik Korucularının Banka Promosyon İhalesini ise en yüksek teklif olan 3.600 TL teklifte bulunan Ziraat Bankası kazandı.

Viranşehir’deki tüm banka şubelerinin ihaleye davet edildiğini kaydeden İlçe Kaymakamımız Sn Önder Koç, ihaleye katılarak teklif veren bankaların şube müdürlerine teşekkür ederek ihaleyi kazanan Akbank ve Ziraat Bankası müdürlerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.