TOGG'a zam geldi! İşte eski ve yeni fiyat listesi

TOGG'a zam geldi! İşte eski ve yeni fiyat listesi
Otomotiv sektöründeki dolar kurunun etkisi Togg'u da etkiledi. TOGG için ilk zam haberi geldi. İşte güncel Togg fiyat ve donanım listesi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan ilk zam haberi bugün geldi. Togg kullanıcılarına ve hak sahiplerine gelen mailler doğrultusunda fiyat güncellemesi yapıldığı belirtildi. Peki Togg'un güncel fiyatı ne kadar? İşte zam haberi ardından güncel Togg fiyat listesi.

Togg'dan ilk zam haberi geldi! Togg 5 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Ülkemizin yerli ve milli otomobili Togg 2023 yılı Mart ayında satışa çıktı. Ön sipariş usulü ile satın alımları yapılan otomobilin baz versiyonu 953 bin TL fiyat etiketine sahipti. Gelen zam haberi sonrası baz fiyat 1 milyon 207 bin TL oldu.

Togg donanım ve opsiyon fiyat listesi

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

V2 Lansman Özel Paketi: 35.000 TL
V1 Lansman Özel Paketi: 20.000 TL
Panoramik Cam Tavan: 25.000 TL
Meridian Premium Ses Sistemi: 25.000 TL
Yapılan fiyat güncellemesinin ardından Togg baz modeli için toplamda 254 bin TL civarında zam gelmiş oldu. Bu zam oranı V2 standart menzilde 252 bin, V2 uzun menzil versiyonda ise 318 bin TL oldu.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum