TOKİ'den arsa fırsat! 21 ilde satışlar başlıyor!

TOKİ'den arsa fırsat! 21 ilde satışlar başlıyor!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve İstanbul'un da dahil 21 ildeki 263 arsayı açık artırmayla satışa sundu. Konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat, 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. Ayrıca arsalar KDVden muaf şekilde satılacak. Açık artırma tarihleri haberin detayında....

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 21 ilde 263 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. KDVden muaf şekilde satılacak arsalara, yüzde 25 peşinat, 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara ve İstanbulun da aralarında bulunduğu 21 ilde 263 arsayı açık artırmayla satacak. KDVden muaf şekilde alınabilecek arsalar için açık artırma, 26 Ağustos Perşembe 10.30 ve 27 Ağustos Cuma 10.30da iki ayrı oturum halinde yapılacak.

Alıcılar Konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Muhammen bedeli 3 milyar 962 milyon 5 bin 352 lira olan, toplam 2 milyon 6 bin 491 metrekare büyüklüğündeki Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Niğde, Şanlıurfa, Sivas ve Vanda bulunan 263 arsa açık artırmayla satılacak.
Açık artırma, 26 Ağustos Perşembe 10.30 ve 27 Ağustos 2021 Cuma 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDVden muaf şekilde satılacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.