14 Mayıs seçimlerini bilen anketçi Yusuf Akın, CHP'nin kaybedeceği büyükşehirleri açıkladı

14 Mayıs seçimlerini bilen anketçi Yusuf Akın, CHP'nin kaybedeceği büyükşehirleri açıkladı
Cumhurbaşkanlığı seçimini doğru tahmin eden anket şirketi Areda SURVEY Genel Müdürü Yusuf Akın, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin bir çok büyükşehiri kaybedeceğini söyledi. İşte Yusuf Akın'a göre CHP'nin kaybedeceği büyükşehirler....

Yerel seçimlere dair canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Areda SURVEY Genel Müdürü Yusuf Akın, CHP'nin elindeki bir çok büyükşehirin 31 Mart gecesi el değiştireceğini kaydetti....

Muhalefet seçmeninin sandık motivasyonunun çok düşük olduğunu belirten Areda SURVEY Genel Müdürü Yusuf Akın, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin bir çok büyükşehiri kaybedeceğini belirtti.

- Yusuf Akın'a göre işte CHP'nin kaybedeceği büyükşehirler

Son seçimleri binde 2 farkla bilen bir şirketin Genel Müdürü olduğunu belirten Yusuf Akın, verilere dayanarak konuştuğunda, CHP'nin Adana, Hatay, Antalya, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, İzmir Büyükşehir Belediyelerini kaybedeceğini iddia etti.

Yusuf Akın, seçim gecesi CHP'ye yakın kanalların "Şimdi bir de İzmir'e bakalım diyemecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum