Ankara hareketli saatler...İşte görevden alınmaya en yakın bakanlar listesi!

Ankara hareketli saatler...İşte görevden alınmaya en yakın bakanlar listesi!
AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerde Türkiye genelinde 2. parti olaması nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabinede de sürprizler değişiklikler yapabileceği düşünülüyor. İşte değişime en yakın bakanlar...

AK Parti'de süratle kan değişikliği yaşanacağı, genel başkan yardımcılarının ve kabinede bazılarının değişeceğine yönelik kulis bilgileri gelmeye başladı.

İŞTE DEĞİŞİME EN YAKIN BAKANLAR!

Siyasetten uzak bakanlar olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy nitelendiriliyor.

Aynı şekilde seçim dönemindeki çıkışlarıyla çok gündeme gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Suudi Arabistan krizi, Trabzon'da yaşanan olaylar ve TFF ile kulüpler arasındaki gerilimde eleştiriler alan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kabine değişikliği için ön planda olan isimler arasında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin adı de değişim için geçiyor. Mehmet Özhaseki, Murat Kurum'dan önce de aynı bakanlık görevinde bulunmuş daha sonra yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum