Atilla Yeşilada uyardı: Dolar ne zaman 39 TL olacak!

Atilla Yeşilada uyardı: Dolar ne zaman 39 TL olacak!
Dolar kurunun 39 TL olacağı tarih Uzman isim tarafından paylaşıldı. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'ya göre, dolar kuru ne zaman 39 TL olacak?

Ekonomist Atilla Yeşilada, 2024 yılı içi yatırımcıları uyardı. Yeşilada, doların 39 TL'ye ulaşacağı tarihe ilişkin tahminini açıkladı. İşte dikkat çeken değerlendirmeler...

2024'TE DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Yeşilada'nın analizlerine göre, 2023'ün sonlarına doğru doların 30 TL seviyelerine ulaşması beklenirken, 2024'te ise bu değerin yaklaşık olarak 39 TL civarında seyredeceği ifade ediliyor.

Yeşilada değerlendirmesinde, Türkiye'nin enflasyon, ekonomik büyüme ve döviz kurlarıyla mücadele ettiği zorluklar göz önüne alındığında, doların yükseliş eğilimini sürdürebileceğinin altı çiziliyor.

Yeşilada, "Bu yıl sonunda Dolar/TL'nin 30 seviyelerine çekileceğini, 2024 sonunda ise 40 TL'yi aşmayarak 39 TL civarında kalacağını düşünüyorum" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

halktv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.