Memur maaşlarındaki artışla birlikte, sosyal destek ödemeleri de zamlanacak

Memur maaşlarındaki artışla birlikte, sosyal destek ödemeleri de zamlanacak
Memurların ocak ayında yapılacak zammı oranı sadece memur maaşlarını değil; çalışanları, emeklileri, yaşlıları, SED ödemelerini, engellileri başta olmak üzere sosyal destek ödemelerinden faydalanan geniş bir kesim etkilenecek.

Memur maaş katsayısındaki artıştan sadece memurlar değil; çalışanlar, emekliler, yaşlılar, engelliler gibi pek çok sosyal destek ödemesini de etkileyecek.

Halen 2 bin 349 lira olan 65 yaş aylığı yüzde 52.18 zam tahminine göre 3 bin 574 liraya, 5 bin 98 lira olan evde bakım desteği 7 bin 758 liraya, bin 875 lira olan yüzde 40-69 engelli aylığı ve engelli yakını aylığı 2 bin 853 liraya, 2 bin 812 lira olan yüzde 70 ve üstü engelli aylığı 4 bin 279 liraya çıkacak Ailelere çocukları için verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri de zamlanacak.

OCAK ZAMMI İLE SOSYAL DESTEK ÖDEME TUARLARI:

MEMUR-EMEKLİ MAAŞI SON DAKİKA: Mehmet Şimşek'in ajandasındaki 3 madde! SSK, Bağ-Kur emekli zammı ve memur zammı ne kadar olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.