PTT kesenin ağzını açtı! İhtiyaç kredisini 100.000 TL'ye yükseltti!

PTT kesenin ağzını açtı! İhtiyaç kredisini 100.000 TL'ye yükseltti!
PTT, yeni sunulan 100 bin lira Tüketici Kredisi, uygun faiz oranları ve 36 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri ile borç kapatma fırsatı sunuyor. 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan PTT, ödeme koşullarıyla da müşterilerini cezbetmekte.

PTT tüketici kredisinde bomba duyuru: Artık 70 bin TL olan ihtiyaç kredisi 100 Bin TL'ye kadar çıkarıldı! PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile hayata geçirilen kampanyada, düşük faiz ve 36 aya kadar vade imkanı buluyor.

KREDİ MİKTARI VE VADE SEÇENEKLERİ

Başvuru süreci oldukça basit olan PTT ihtiyaç kredisi ile müşterilere 100 bin TL’ye kadar nakit para desteği sağlanmakta ve 50 bin TL'ye kadar olan miktarlarda 36 ay vade imkanı sunulmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE FAİZ ORANI

Kredi faiz oranları %5,79’dan başlamakta olup, kredi notuna göre değişkenlik göstermekte olup başvuru yapacak kişilerin, kredi başvuruları için PTT şubelerine bizzat gitmeleri, nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı ile talepte bulunmaları gerekmektedir.

ÖRNEK AYLIK TAKSİT TUTARI TABLOSU

kadıköygazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.