Seçim sonrası sürpriz dolar tahmini: Dev banka, dolar DEPREMİ için tarih verdi...

Seçim sonrası sürpriz dolar tahmini: Dev banka, dolar DEPREMİ için tarih verdi...
Yerel seçimlerin ardından son dakika haberi geldi: Dolar yatırımcılarını ilgilendiren habere göre ABD'nin en büyük bankalarından Wells Fargo, şaşırtıcı dolar TL tahminini yayınladı. İşte Wells Fargo dolar TL tahmini, yorumları...

Dolar biriktirenlerin heyecanla beklediği haber geldi! Ünlü banka dolardaki büyük deprem için tarih açıkladı. Dolar kurunun seviyesiyle ilgili Wells Fargo'nun Türkiye raporu dikkat çekiyor. Tüm detaylar haberimizde.

Banka, yerel seçimler sonrasında da Türk Lirası'na ilişkin uzun vadeli yapıcı görüşlerini "artan bir inançla" yineledi.

Dolar/TL'nin bu yıl zirveyi gördüğünü belirten banka, 2025 yılında 30 seviyesinin altına ineceği öngörüsünde bulundu.

Bankadan yapılan analize göre bu yılın başında Türk Lirası'na ilişkin uzun vadeli ihtiyatlı iyimser bakış açısı resmi olarak ifade edildi.

Geçen yıllara göre önemli görüş değişikliğinin olduğuna dikkat çeken banka, "Yerel seçimlerin geride kalması ile politika ve ekonomik ortodoksiye olan bağlılığın devam etmesiyle birlikte, Türk Lirası'na ilişkin uzun vadeli yapıcı görüşümüzü, artan bir inançla yineliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ekonomist

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum