Uzman isimden borsaya yönelik ÇARPICI açıklama: Borsa İstanbul 15.000 puanı geçecek...

Uzman isimden borsaya yönelik ÇARPICI açıklama: Borsa İstanbul 15.000 puanı geçecek...
Altın ve dolar yatırımcısını tahminleriyle cezbeden ünlü finans analisti İslam Memiş Borsa İstanbul'da yaşanacaklar konusunda vatandaşları uyardı.

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten borsaya yönelik kritik uyarı geldi. Borsa İstanbul’un yeni bir yükseliş trendine girdiğini bildiren İslam Memiş, borsa için net tarihde verdi!

Eylül ayı içersinde müthiş zirvelerle dönemi kapatan ve yatırımcısını mutlu eden Borsa İstanbul, son bir aydır ani düşüşlerle yatırımcısını tedirgin eden kayıplar yaşatmaya devam ediyor.

Umduğunu bulamayan 8 milyon civarı borsa yatırımcısı bu hafta içersinde BİST100 endeksinde 7397 puanı görerek, son aylar içersinde en dip seviyelerde test edildi. Bu olumsuz havaya karşı uzman isim İslam Memiş’ten çarpıcı açıklamalar geldi.

BORSA İSTANBUL 15.000 PUAN ÜZERİNDE GÖRECEK

Aksiyon.com.tr de yer alan habere göre Memiş, çok yakın bir tarihte Borsa İstanbul’un 15.000 puanı geçeceğini 2024 yılının ikinci yarısı içerisinde BİST100 endeksini kapsamında 15.000 TL’nin oldukça muhtemel bir seçenek olduğunu aktardı. Özellikle de gıda ve teknoloji, savunma sanayi hisselerinde yeni yılın kuvvetli bir yükselişle başlayacağını aktaran Memiş; alım yapacak vatandaşların muhakkak bu tür hisselere borsada yer verilmesinin üstünü çizdi.

BUNU YAPARSANIZ KAZANCINIZDAN OLURSUNUZ

Borsa üzerinde al sat yaparak para kazanmaya çalışan vatandaşlara uyarıda bulunan İslam Memiş, bu şartlar altında al sat yaparak kazanç sağlamanın mümkün olmayacağını dile getirdi. Ek olarak al sat işlemlerinin hayat kalitesine büyük oranda zarar vereceğini de ekledi.

aksiyon

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.