15 Ocak 2021 Her Derece ve Unvandaki Hakim Savcı Maaşları (14 günlük fark dahil)

15 Ocak 2021 Her Derece ve Unvandaki Hakim Savcı Maaşları (14 günlük fark dahil)
Hakim ve savcılar ayda ne kadar maaş alır? Stajyer aday hakim savcı maaşları 15 Ocak 2021 kaç lira? Başsavcı maaşları 2021'de ne kadar arttı? Hâkim ve savcıların zamlı 15 Ocak 2021 maaşı, 14 günlük maaş farkı ile ne kadar olacak? Hakim ve Savcı Maaşları 2021'in ilk altı ayında ne kadar maaş alacak? Her derce ve unvandaki hakim ve savcıların güncel zamlı maaş miktarlarını tablo halinde sunuyoruz.

2021 Ocak zammı ile Hakim ve Savcı maaşları ne kadar arttı? Hâkim ve savcıların zamlı 15 Ocak 2021 maaşı, ne kadar olacak? Hakim ve Savcılar 2021'in ilk altı ayında ne kadar maaş alacak? Yargıtay ve Danıştayda görevli ve her derce ve unvandaki hakim ve savcıların 2021 Ocak güncel zamlı maaş miktarlarını tablo halinde sunuyoruz.

Hâkim-savcı ve bu meslekten sayılanların maaşları, 1 Ocak 2021 tarihinden geçerli olarak arttı. Zamlı ilk maaşlarını 15 Ocak 2021’de alacak olan hâkim ve savcılar ile bu meslekten sayılanlara, maaş zammı nedeniyle 1-14 Ocak dönemine ait fark ödemesi de yapılacak.

HÂKİM VE SAVCILARIN 15 OCAK 2021 NET MAAŞI (14 GÜNLÜK FARK DAHİL)
 
Bu çerçevede, hâkim ve savcılar ile bu meslekten sayılanların, 14 günlük zamlı maaş farkı ile zamlı 15 Ocak maaşlarının net tutarının ne kadar olacağı konusunda olarak hazırladığımız tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Tablodaki 15 Ocak maaş tutarları, bekar (veya eşi çalışan) ve agi ile aile yardımı kapsamında çocuğu bulunmayanlara göre hesaplanmıştır.

Hâkim-Savcı ve bu meslekten sayılanlardan bazılarının 15 Ocak 2021 net maaşı ve 14 günlük zam farkı

NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, ilgililerin bekar (veya eşi çalışan) ve çocuksuz olduğu varsayılmıştır.

*Hâkim ve savcı adaylarının maaş miktarı hesaplanırken, ek ödeme kalemi üzerinden sosyal güvenlik primi kesintisi yapılmamıştır. (Uygulamanın ek ödemeden SGK primi kesintisi yapılması şeklinde olması halinde, aylık net maaş tutarı yukarıda belirtilenden 664 TL daha az olacaktır.)

*Yabancı dil tazminatı ödemesi hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Tabloda hizmet süresi 13 yıldan az gösterilenlerin, 14 Ekim 2008 tarihinden sonra işe girmiş oldukları varsayılmıştır.

*Tabloda, hizmet süreleri itibariyle ulaşılabilecek derece/kademeler tahmini olarak kullanılmıştır. 

*Zorunlu Bireysel Emeklilik Sigortası primi dikkate alınmamıştır.
memurunyeri.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum