2020 Temmuz işçi sendikaları üye sayıları açıklandı

2020 Temmuz işçi sendikaları üye sayıları açıklandı
TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, DiSK İşçi sendikalarına ait 2020 Temmuz üye sayıları ne kadar? Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan, 6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Gereğince; İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2020 Temmuz Ayı İstatistikleri Hakkında Tebliğ, 30 Temmuz 2020 sayılı Resmi Gazetede yayımladı.

Yayımlanan verilere göre Türk İş konfederasyonun üye sayısı 1 milyon 21 bin oldu. Türk İş'i, 687 bin üyeyle Hak İş, 190 bin üyeyle DİSK takip etti. Türk İş'in geçen yıla göre üye sayısı 9 bin, DİSK'in ise 12 bin arttı, Hak İş'in üye sayısı ise 13 bin azaldı

6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Gereğince; İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2020 Temmuz Ayı İstatistikleri Hakkında Tebliğ için tıklayınız.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.